Kategori: Uncategorized

Mother Meera

Noen vil sikkert mene, at dette ikke har noe på en stoffskifteblogg å gjøre. Men som jeg skriver på startsiden, jeg vil dele alt som hjelper meg, alt som gjør mitt liv bedre. Er det en som har hjulpet meg, så er det Mother Meera. 

Jeg ville skrive dette nå. Det er februar 2021. Corona har vart lenge. Vi skal få vaksine, men det vil ta tid. Kanskje er du lei og oppgitt, eller du føler deg ensom. Kanskje har du bruk for litt trøst. Prøv å sjekke inn hos Mother kl 19 på You tube og se om det er noe for deg.

Les videre

VELKOMMEN

Tap “Menu” for English

Velkommen til min blog om alt stoffskifterelatert. Jeg vil skrive om alt jeg mener kan hjelpe oss. Hjelpe oss til å ha det godt. For man kan ha det godt selv om man ikke er helt frisk. Men da må ens stoffskifte være optimalt, dvs man må ha de verdier som er best for en og bruke den medisin som fungerer. Det er det mange av oss som ikke har mulighet til. Jeg vil bidra med det jeg kan for at vi alle kan få den behandling vi trenger. Her på siden vil du kunne lese hva jeg mener skal til, jeg vil oversette studier og redegjøre for dem. Jeg vil også skrive om annet enn kun stoffskiftet. Vi er ikke stoffskiftesyke, vi er mennesker med en stoffskiftesykdom. 

Bloggen er ment som inspirasjon. Jeg håper du finner noe som du i samråd med din lege kan bruke til å få det bedre. Bloggen er blitt ganske stor, så det er lettest å få et overblikk på “side kartet”, https://thyroidblog.com/site-map/

Løst og fast

Les videre

© 2023 THYROIDBLOG.COM

Tema av Anders NorénOpp ↑