Denne siden tilbyr ikke medisinsk behandling. Jeg er psykolog, og ikke lege. Alt innhold, tekst, bilder, videoer, eksterne links, er kun ment som informasjon. Innholdet er ikke ment å erstatte medisinsk diagnose og behandling. Konsulter alltid din lege eller annen behandler. Mine forslag er kun det, ideer. Se aldri bort fra medisinske råd, eller utsett å søke behandling, pga noe du leser her på Thyroidblog.com. Hvis du forliter deg på informasjon du finner her på hjemmesiden, er det helt og fullt på eget ansvar og risiko.

Alt innhold på siden tilhører meg, det gjelder tekst, bilder, infografikk. Thyroidblog.com tilhører meg, Liv Stang-Lund. Det kan kun kopiereres så lenge du krediterer meg. Min logo kan selvsagt ikke kopieres. Mitt eneste formål er å spre kunnskap. Jeg vil derfor ikke nekte bruk av innholdet, så lenge det ikke brukes i kommersielt øyemed, eller på hjemmesider eller blogger hvor innehaveren tjener penger på sitt site. Og det alltid fremgår hvor innholdet stammer fra, nemlig meg.

Jeg tjener ingen penger på sitet. Jeg bruker kun penger på det. Jeg vil heller ikke tjene penger. Jeg tjener ikke penger, eller oppnår andre fordeler, på produkter eller tjenester jeg omtaler eller linker til.