Mother Meera

Noen vil sikkert mene, at dette ikke har noe på en stoffskifteblogg å gjøre. Men som jeg skriver på startsiden, jeg vil dele alt som hjelper meg, alt som gjør mitt liv bedre. Er det en som har hjulpet meg, så er det Mother Meera. 

Jeg ville skrive dette nå. Det er februar 2021. Corona har vart lenge. Vi skal få vaksine, men det vil ta tid. Kanskje er du lei og oppgitt, eller du føler deg ensom. Kanskje har du bruk for litt trøst. Prøv å sjekke inn hos Mother kl 19 på You tube og se om det er noe for deg.

Jeg har reist til Mother i Balduinstein i Tyskland mange ganger, sikkert 10,11. Hun har healet noen dype sår jeg hadde i sjelen. Jeg hadde en drøm for mange år siden, jeg var på en enorm byggeplass. Et kjempekrater var gravd ut, som til en skyskraper eller noe. Det stod sånne enorme anleggsmaskiner i krateret. Midt i krateret på en liten forhøyning satt Mother Meera i en bil. med hendene ut av bilvinduet og ga meg darshan. Det sier kanskje litt om hvilket arbeid som skulle til for å bli healet.

Darshan hos Mother Meera er at mange mennesker har kommet til hennes Darshan hall, kanskje 2 til 300. Vi defilerer så forbi henne, når det er ens tur, kneler man foran henne og hun holder en først rundt hodet. Når hun slipper taket, setter man seg opp og ser henne i øynene. Hun healer både med øynene og hendene. 

Selv om det er mange mennesker der, så er det helt stille og rolig. Det tar vanligvis et par timer. man sitter på sin plass før og etter at man får darshan, og alle går ut samtidig. Er man dårlig til bens eller ikke kan knele, så får man en stol under darshan.  De fleste som reiser langt, går på både meditasjonen om fredagen og til darshan lørdag og søndag. Også barn er velkomne. De får darshan først og går deretter ut.

Første gang jeg besøkte Mother, hadde jeg en stor åndelig opplevelse. Jeg vil ikke beskrive den. Det er godt å holde sine perler for seg selv. Og vi mennesker sammenligner oss også så mye med hverandre. Man får forventninger om å oppleve noe bestemt, og glemmer å oppleve det som faktisk skjer. 

Men man trenger ikke å reise til Mother for å oppleve henne. Nå under corona, så sitter hun hver dag kl 19 CET på You Tube og mediterer en times tid. Og når det ikke er corona, så mediterer hun hver fredag, og gir darshan over streaming lørdag og søndag.  Du finner links til darshan på hennes hjemmeside. Der kan du også sende spørsmål til Mother, eller be henne om hjelp. Det er en knapp på forsiden. 

https://www.mothermeera.com/

Det ligger mange videoer med Mother på You Tube. Hvor man hører henne svare på spørsmål, og også hvor andre leser opp hennes svar. Det er først de siste årene at hennes team legger opp videor. Og du kan sitte og meditere med henne “live”. De første minuttene healer hun deg med øynene. 

Jeg har bedt om Mothers hjelp mange ganger. Tidligere skrev vi brev til henne. Jeg hadde noen vanskelige år de første årene jeg bodde i Danmark. Både fysisk og psykisk. Jeg hadde lite penger også. Jeg hadde veldig behov for Mother, og følte jeg fikk hjelp. 

Jeg tror Mother er for alle oss som mangler en mor, som ikke har fått en mors omsorg. Du kan godt ha hatt en mor, men hun var kanskje ikke mor for deg. Det er den følelsen eller såret Mother har healet i meg. 

Besøke Mother

Hvis du skulle få lyst til å besøke Mother,  så holder hun til i en liten landsby ca 1 1/2 fra Frankurt Am Main. I Balduinstein. Det er lett å finne et sted å bo, for de lokale leier ut værelser. Du finner en oversikt og all praktisk reiseinfo på Mothers hjemmeside, link over. Det er ikke dyrt, for Mother vil bare la dem som ikke tar for høye priser, stå på den listen.  Det er også 3 hoteller i byen. Det er få butikker i byen, et par små som bare er åpne om formiddagen. Men man kan spise på hotellene eller på utekjøkkenet ved stasjonen. Man kan også ta toget til Diez eller Limburg og handle. Limburg er en severdighet, med en Altstadt. Jeg har alltid med meg mye mat, kjøper inn på flyplassen i Frankfurt. Mange av de små private pensjonatene har tilgang på kjøkken.  Min favoritt er Frau Bäcker i Brühlstrasse. Hils fra meg hvis du ringer henne, jeg går under navnet Frau Liv. 

Jeg har blitt ganske god i tysk med alle mine reiser til Balduinstein. Regn med at folk er dårlige i engelsk. På hotellene snakker de selvsagt engelsk. 

Hvis du ser på bildet, så er Schaumburg Schloss de spirene du ser på toppen. Mother holder darshan i en stor bygning like under slottet. Jeg pleier å gå opp. Det er ganske bratt. Men det er også lokale som kjører og henter for noen få euro. Bare snakk med din vert eller vertinne. 

Her kan du se hvordan en darshan foregår:

https://youtu.be/2xhjBSLCIik

Mothers darshan hall

Darshan  koster ikke noe. Man kan legge en donasjon i en konvolutt på stedet, eller donere på hjemmesiden. Hvis man ønsker. 

Darshan er en stor opplevelse. Alle har det samme uttrykk i ansiktet etter de har fått dashan. Det kan ikke beskrives, hverken hvordan det føles eller hvordan man ser ut i ansiktet. Det må oppleves. 

Blessings, Liv

2 kommentarer

 1. frisk

  tok du vaksinen du da dumma

  • L S-L

   Hei Frisk!

   Be Mother Meera om hjelp. Hun hjelper alltid.

   Mvh. Dumma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© 2023 THYROIDBLOG.COM

Tema av Anders NorénOpp ↑